Wednesday, April 8, 2020

LISELOTTE - FORÅRS-RAPPORT FRA RIXENSART

Vor belgiske "husarrest" er meget skrap - meget skrappere end i Danmark. Vi må f.eks. ikke tage bilen for at køre et eller andet sted hen for at gå en tur. Nej, her må der kun gås i nærheden af ens hjem! 

Man må dog gerne køre på indkøb i supermarkederne eller hos de mindre fødevare-butikker f.eks. slagteren, bageren eller hos Maison Rossi her i Rixensart, som forhandler skønne oste, italiensk charcuterie og diverse hjemmelavede specialiteter. Dog kun 1 person ad gangen! 

Forleden hvor vi tillod os at være 2 personer i bilen på indkøb, blev vi stoppet af en venlig kvindelig politibetjent, som fortalte os, at det var een for meget! 

Men nød lider vi i hvert fald ikke, og med forår og sommerlige temperaturer  op til 25 grader lyder der ingen klager. Vi er heldigvis også ved godt helbred, og vi har mange forskellige aktiviteter inde og ude. For mit vedkommende ikke mindst læsning af gode bøger. Jeg har lige skrevet nogle anbefalinger danske veninder her i Belgien, og dem synes jeg, at også I skal have glæde af. 

Liselotte
Rixensart, Belgien  -  08 04 2020

No comments:

Post a Comment